you don't know me...

...bloggen känns så otroligt opersonlig, handlar inte alls om mig, utan bara om vad jag äter.

Så har ni några frågor om vem/hur jag är eller nåt om mina ätstörningar (varför jämt detta återkommande ämne..?) så ska ni veta att jag är öppen för att svara så bra som jag kan. Vill att ni läsare ska få en bild av hur jag är.
Frågestund helt enkelt..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Klart bloggen är opersonlig. Den handlar inte om dig utan om din ätstörning. Du är anonym vilket minskar chanserna ännu mer.



Du vill ha fler läsare till din blogg, och du tror att det bästa sättet är att skriva om din ätstörning? Nej. Folk blir äcklade av de bilder de lägger in, de blir äcklade av hur du lägger upp din matplanering.



Du kan inte hjälpa det, men det är så vi ''normala'' ser ut. Jag tror inte ens du är tjock, jag tror du är väldigt mager, bara du inte vill inse det själv. Din mamma göra helt rätt, hon försöker hjälpa dig. Du vill väl sluta? Låt henne hjälpa dig.

2009-02-11 @ 13:47:29
URL: http://sagathetwilight.blogg.se/
Postat av: lollipop

hej!

skulle du kunna lägga in nån bild på dej om de går bra? ^^

2009-02-11 @ 14:57:19
Postat av: H

Jag blir så jävla ledsen när jag läser igenom din blogg.. Varför? Som någon skrev i en annan komentar, har man under 18.5 i BMI är man underviktig. Det är så sorgligt.. Jag vill verkligen hjälpa dig, även fast jag inte känner dig överhuvudtaget. Du måste förstå att ingenting, absolut INGENTING kommer lösa sig bara för att du bantar ner dig. Jag vet att "du är vacker som du är" inte hjälper, men du borde verkligen fundera över det. Jag får ont i hjärtat av att läsa din blogg. Sök hjälp snälla du, du är en stark tjej. Kämpa emot det här!

2009-02-11 @ 21:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0