ångest

usch! jag har hetsat sen fredag morgon (andledningen till att jag varit frånvarande från bloggen?!). känner mig så stor, så äcklig, motbjudande, ledsen och besviken på mig själv.

matintag sedan fredag morgon till nu, lördag klockan kvart över sex.
en macka till fruckost, en naturell glass och en McFlurry smarties från donken till mellanmål, en plopp, tre bitar ostpaj och knäckebröd till middag,godis, alkohol, ett paket B&J. Spytt. knäckebröd med ost till lunch, två bullar, två pepparkakor,halv bakelse. äcklig. fet. ful. ångest. ångest. ångest. självhat.

Vill ha: ett ana-armband!

Ett ana-armband, är ett rött armband som man har för att visa att man har anorexi (eller bara en ätstörning!) Det gör att vi som har äts ska kunna känna igen andra i samma situation, något jag tycker är bra!

Hittat lite olika fina, från nelly.se och accessora.se. Nellys är derimot billigare (båda kostar under 100), men framförallt mindre i omkretsen, så tror att mitt får bli därifrån! men.. accessoras var så fint med ett litet hjärta i silver, nellys finns bara med peace-tecknet, eller utan något alls. Vad tror ni?  tills jag har hunnit bestämma,beställa och fått hem det tänker jag fläta ett själv.


ätstörningar i allmänhet

jag är så trött på alla bloggar om tjejer som påstår att dom är anorektiker. Utan diagnos. "Eller jo, vissa kanske verkligen har anorexi, för dom uppfyller alla kriterier (som dem har hittat någon stans på internet) för den sjukdomen". haha-ha. Men inse, människor att kriterierna för anorexi,bulemi,uns mfl. är olika, beroende på vilken sida på internet man kollar på. Nej, personer som säger att dom har anorexi (eller andra sjukdomar) utan diagnos är enligt mig wannabes,självgoda och patetiska. Själv har jag ingen diagnos för någon av dessa sjukdomar, eftersom att jag inte har gjort det test som man ska göra för att bli diagnoserad.

(eller, jag har gjort det, men det var för över ett år sedan och under den tider har jag hunnit bli både frisk, och sjuk igen)

Ätstörningar- personer som "mixtrar" med maten, räknar kcal, har ångest och spyr. Att säga att man har äts. tycker jag inte att man behöver någon speciell diagnos för att kunna säga att man har, eftersom att själva tänket angåene ens kropp och mat inte är hälsosam om man är ätstörd. (det behöver inte synas på kroppen att man är ätstörd, det kan sitta i huvudet i allafall)

Anorexi- Anorexi är en form av ätstörningar. Som man enlgt mitt tycke behöver ha diagnos för att kunna säga att man har. (jämför med typ canser, bara för att man vet att man har canser (ätstörningar) behöver det inte vara säkert att man har just en tumör i levern (anorexi).

Bulemi- kriteriet för bulemi brukar vara att man spyr minst tre ggr/vecka, men även har sitter mycket i huvet och du behöver diagnos för att säkert kunna säga att du är bulmektiker.

Uns- en ätstörning, som man även här behöver ha diagnos för! Mycket vanligare än anorexi, men precis lika farlig. (det var uns jag blev diagnóserad med förra året) Att man har Uns kan betyda att man tex. har en liten släng av anorexi, och lite av bulemi.

så, snälla ni "anorektiker" utan diagnos. Byt ut meningen "jag har anorexi" mot "jag är ätstörd".

Matdagbok

Idag har jag skött maten helt okej, lite ångest nu bara, men så mycket bättre än igår!
Fruckost: -
Lunch: 3 glas vatten
Mellanmål: -
Middag: 2 hårtbrömackor med smör + ost (= runt 100-120 kcal) dubbel portion av min hemmagjorde diet glass/chokladmousse (74 kcal)

Summa: under 200 kcal. helt okej alltså! :)


och om ni ber riktigt snällt kommer kanske receptet på chokladmoussen/glassen som endast innerhåller 37 kcal upp i bloggen! ;)

Svar till josse

             jossse om piller:
asså vadå? blir man mindre hungrig av att ta ipren lr ?...låter rätt sjukt.....haaha men om d funkar vore d ju finnemang.......:)


mitt svar: nej, man blir inte ett dugg mindre hungrig, men jag mår phsykiskt bättre om jag sväljer ett piller, spelar ingen roll vilken sort. och ni behöver inte talaom det för mig. jag vet redan att det är sjukt.

12 sätt att bränna 100 kcal på:

- Cykla 10 minuter
- Åka skidor 10 minuter
- Springa 7 minuter
- Spela tennis 14 minuter
- Gå uppför trappor 7,5 minuter
- Gå ner för trappor 30 minuter
- Simma 12 minuter
- Ro 12 minuter
- Promenera långsamt 43 minuter
- Promenera raskt 13 minuter
- Bädda sängar 28 minuter
- Städa 58 minuter

piller

Igår åt jag en ipren precis innan jag la mig, utan att ha haft ont någonstans i kroppen. Eller jo kanske lite i magen, men det har nog bara med att jag var hungrig att göra.. Hur som, det var en härlig känsla att svälja ett piller, vet inte riktigt varför.. Gör antagligen om det ikväll igen! Men vad tror ni, kan det vara farligt?


jag menar, det är ju bara en ipren..

bye idomin!



Jag brukar alltid sova med idomin salva på läpparna.
Den är fet och gör läpparna mjuka. Men vart ta fettet vägen när salvan smörjs in i huden?
Antagligen förjer den med. Nej, ingen mer
 idomin för mig, because idomin makes me fat!
Nej, nu ska jag återgå till studierna, det går ärligt talat skit! puss!

middag under 100

äter middag nu, under 100 kcal! Me like!

200 g felix wok (50kcal)
25 g ris (25kcal)

mellanmålet blev en kopp varmt vatten med en halv pressad citron (10kcal)

ska vi äta plockgodis..?



1 chokladpralin = 44 kcal

1 colaflaska = 28 kcal

1 lakritskonfekt = 22,7 kcal

1 marmeladkonfekt = 101,1 kcal

1 mini-marshmallow = 3,4 kcal

1 pastellmint = 8,3 kcal

1 polkagris = 11,9 kcal

1 punschpralin = 16 kcal

1 salmiakbalk = 10,5 kcal

1 salt sill = 24,5 kcal

1 saltlakrits = 19,7 kcal

1 skumbanan = 24 kcal

1 skumgodis = 13,4 kcal

1 sockerbit = 14,4 kcal

1 sockerfri syrlig karamell 20,1 kcal

1 syrlig karamell = 19,7 kcal

1 vaniljpralin = 13,5 kcal

1 vingummi = 16 kcal

...Skulle inte tro det!


pluggpluggätstörningar

usch nu måste jag verkligen plugga! sista terminen i nian är ju den allra viktigaste, och jag väljer att låta ätstörningarna gå före allt annat. men det är så det är, och min kropp är faktiskt det viktigaste, det är den som jag prioriterar före i stort sett allt annat. menmen.... ska skriva en engelska uppsats nu, om denhär låten faktiskt!



Matintag hitills: ett glas tropicana, en halv ekologisk hårtbrödmack (såna man får i skolan) med lite becel-smör.
alldeles för mycket helt enkelt! :(

godnatt!

nu har jag gjort mig en kopp te (runt 3 kcal) och städat mitt rum. Ska fixa lite med djuren också, men sen är det sov dax! tror inte det blir så mycket mer bloggande today, så om jag inte upaterar mer så säger jag godnatt! Men bloggen och ni läsare finns med i tankarna hela tiden! precis som maten...


Vägde mig efter middagen, 49,7 visade vågen.

fler besökare till din blogg?

ni har väll inte glömt att ni ska gå med så den här sidan om ni vill har fler besökare till eran blogg?

den perfekta kvinnan, och mina operfekta tankar...

Jag skulle inte vilja påstå att jag vill äta. Jag önskar inte att jag klarade av att äta, och att koppla bort tankarna kring kalorien för ett slag. Därimot önskar jag att jag inte levde i den värld jag lever i nu. Jag önskar att jag aldrig hade upptäckt den värld jag (och säkert många av er som läser min blogg) lever i. Jag önskar till och med att jag inte visste vad kalorier var, eller hur man räknar dom. Men nu är fallet så att jag gör det. Jag har hamnat i skiten, och mina tankar har förvridits. Jag tycker att 30 kcal är mycket, även om det finns människor i min närhet som skrattar åt det. Jag tycker att kvinnan ska vara den där perfekta människan som är smal (enligt mig smal, riktigt smal), hon ska se bra ut och ta hand om hemmet. Och även om jag vet att jag har äckligt fel, så är det min åsikt. Jag vill helt enkelt att vi ska leva i ett samhälle bestående av män och anorektiker, inte män och kvinnor. Det är sjukt, jag vet. Men jag lider faktiskt av ätstörningar, och det är en farlig sjukdom.

visste ni...



...att man förbränner 40 kcal mer i timmen om man står upp än om man sitter?

(för stort) matintag

Det har blivigt olyckligt mycket mat idag. usch!
Fruckort: ett stekt ägg
Lunch: 4 glas vatten. en mackaron
Mellanmål: naturell glass från donken (70 kcal!!!)
Middag: sallad,pommes och vegetarisk biff

Morgondagsens matplaner:
Fruckost: ett stekt ägg
Lunch: vatten
Mellanmål: vatten
Middag: det jag tvingas äta

Väger&mäter mig imogon också (kompis tror att jag är längre än 170.)
Så ni kan få mitt bmi då också! puss!


ge mig?!



Denhär människan är så otroligt vacker. Som om hon vore
gjord av porslin. Snälla. Ge mig dom där underbara benen.

fel på mig?

ang. inlägget där jag frågade om ni tyckte att tjejen var tjock/smal

ärligt talat, jag tycker inte att tjejen på bilderna är så himlans smal som ni vekar tycka. enligt mig är hon helt okej smal, kanske något mullig. men jag vet inte, kanske är det något allvarligt fel på mig? antar det..

Bråk

Jag har blivit så irriterad på alla idag
kompisar-som hotar att gå till skolsyster för att jag inte äter
killen som kallar mig "girlfriend"-för att han är i vägen
killen jag vill kalla "boyfriend"-för att jag tror han gillar min kompis
mamma- för att hon kommer hem och skäller på mig
mig själv- för att jag äter, blir tjockare


Godnatt!


Godnatt, ska ta och lägga mig nu. Något tidingt för en gångs skull..
men under tiden kanske ni kan ta och svara på min fråga?
Är denhär tjejen tjock eller smal?

På med klackarna!

Visste ni att man förbränner mer om man går i klackskor än om man går i "vanliga"?

så på med klackarna alla ni anorektiska tjejer och ut och jogga!

magont


Imorse skrivade jag en halv citron och tog med till skolan, tänkt som altevativet till lunch och sötsug! och ätit citron har jag gjort, säkert en hel fjärdedel. detär bara det att jag får så grymt ont i magen när jag äter citron.. kan det ha något att göra med att magsäcken kryms måtor? hoppas hoppas hoppas...


Gjorde klart designen för den här gången, blev inte snyggt alls. men bättre än förra i allafall..


fler besökare

http://www.viraltrafik.se/?beautypain - klicka på länken eller här om ni vill ha fler besökare till er blogg!

(det funkar faktiskt! )
puss!




Home.

- 50,8. det kunde ha varit värre...

Vi slutade tidigare idag, redan runt halv 12! Åkte med en vän och handlade tuggumin, bra att ha när sötsuget sätter in. Något väldigt intressant som har hänt är att alla mina kompisar har blivit besatta. Av kalorier och tillhörande mat. Välkommen till min värld! Det intressanta med dessa människor derimot är att dom står och pratar om att dom ska gåner i vikt, och äta mindre, för att tre minuter senare springa ner i matsalen. och äta. dom tar fan om mat typ tre gånger, och sen en macka på det. jag drack fyra glas vatten. hahahahahaha, vem är mest patetisk, jag eller dom?

Nej, nu ska jag pillra på designen och plugga.
Ska träffa en vän sen, men det är inte förens vid 4 tror jag...

kontroll över morgondagen

Nej, jag inser nu att jag inte kommer kunna sova om jag inte gör en matplanering innan, så här kommer morgondagens (eller klockan är över 12, så dagens) matplanering:



Fruckost: 1 äggvita (15kcal) och en kopp kaffe (0-5kcal)

Lunch: hey fetto, du ska inte äta lunch! 3 glas vatten
Mellanmål: te (0kcal) eller kaffe (0-5kcal). altenativt även en halv citron (24/2=12kcal.
citron sägs krympa magsäcken)
Middag: Det som bjuds.


 

så, nu kommer jag sova gott! :)

design och thinspration

Jag har  pillrat på den nya designen i någon timme nu, och jag veet den är inte någevidare fin. Men imorgon ska jag försöka fixa klart det sista. Men men... vi får se hur det blir, jag är ju som sakt värdelös, så förvänta er inte för mycket...

lägger upp lite vackra bilder som kompensation







nej, nu ska jag sova, puss!

ny vecka och nytt liv



yttligare en dag av hat. självhat. det blir så när jag äter, att jag hatar mig själv. äter jag inte mår jag däremot bra, jag blir stolt.så imorgon börjar mitt nya liv (eller borde jag säga, imorgon fortsätter mitt liv som vanligt?). Jag ska helt enkelt älska mig själv! så länge jag inte äter vill säga...


Kanske vågar jag mig även på vågen, men usch, efter en veckas hetsätning har jag nog lämnat mina 49..  :'(

självironi

jag har ingen aning om vem du är, men jag tycker inte om dig. Jag känner avsmak så stark att jag skulle kunna spy. dina feta lår och tjocka kinder skrämmer mig. gör mig rädd för att bli som du. stor, fet. men jag vet att jag inte ska säga så himlans mycket, för jag är nästan lika stor som du. lika feta lår, lika tocka kinder. lika äcklig helt enkelt. men ändå är det skillnad på oss två. du, till skillnad från mig kämpar du inte mot ett liv i perfektion. ett lyckligt liv. ett liv som smal. nej, du ser ut som en såndär person som äter äter och äter. som planerar sitt dagliga shema efter när du ska äta. usch. det är så sorjligt alltihop. du är sorjlig för att du tror att du kan vara lycklig, även om du är tjock. jag är sorjlig för att jag tror att jag en vacker dag kommer bli smal. hahaha, nej det är bara att inse. mitt liv är ett ända stort skämt!

men mata inte modellerna, bespar dig den energin och mata barnen i afrika istället. om du så gärna vill att alla ska äta.


fetto

Nej usch, jag har slarvat med bloggen! Och med maten. jag känner mig så fet och äcklig, ändå kan jag inte sluta äta. Kakor, glass godis.. Riktig mat blir det inte så mycket av.. Men nu ska jag verkligen skärpa mig. Jag ska bryta denhär onda cirkeln och helt enkelt ändra vanor.

Nu:
äter mycket - bloggar lite.

Imorgon(och resten av mitt liv):
äter lite - bloggar mycket!


Ingen idé

Det är ingen idé att kräkas. Kroppen hinner taupp kcal i maten i allafall. Helvete!





-

Idag har jag mått så himlans konstigt. Vaknade och kräktes upp gårdagens middag, för att sen lägga mig i sängen och sova. Alltså ingen skola idag. Och ingen utgång ikväll. Jaja, det är ju både bra och dåligt, kanske missar jag en kul kväll, men jag slipper i allafall alla kcal drickan innerhåller. Sjuk som jag är smsade jag mammsen och bad henne köpa hen ben&jerrys, gör hon det kommer jag vara tvungen att äta. Ett paket b&j innerhåller 1000 kcal. Riktigt äckligt.

Mår illa när jag änker och ser mat. känner mig äcklig och fet.


Frånvarande

Förlåt bloggen, för mitt frånvarande jag! Har lite för mycket just nu, i familjen, skolan, "boyfriend" och med kompisar. För att inte tala om maten.. jaja.. återkommer imorgon, lovar! Massa pusssar

Läsarfråga

Fråga:
hej, hur lång är du? :) take care!


Mitt svar:
Hej! är ganska prick 170 cm :) I will ;)

Tips

Ska gåiväg en stund, blir borta en timme.
Men sen lovar jag att jag ska komma med lite
 "tips" och information till proanas.Länkar till
kcalräknare med mera, kan ni räkna med
 och  Kanske även en ny design?
Någon med åsikter? Puss

Projekt: minska magsäcken

Jag har kommit på lösningen angående mitt småätande (storätande?!), nämligen att jag ska krympa min magsäck. Har därför gjort en liten matplanering  för idag-fredag. Kanske håller jag på längre.



 

Idag:
Fruckost: en kopp kaffe
Lunch: 3 glas vatten
Mellanmål: Kaffe + en halv citron + bulle
Middag: Vegetarisk röra/soppa

Onsdag:
Fruckost: en kopp kaffe
Lunch: 3 glas vatten
Mellanmål: Kaffe + en halv citron
Middag: knäckemacka

Torsdag:
Fruckost: en kopp kaffe
Lunch: 3 glas vatten
Mellanmål: kaffe + en halv citron
Middag: det som bjuds

Fredag:
Fruckost: en kopp kaffe
Lunch: 3 glas vatten
Mellanmål: kaffe + en halv citron
Middag: förhoppningsvig veg. soppa

Övrigt: när jag känner mig hungrig ska jag ta en kopp kaffe (0-5kcal) eller äta citron (en hel citron = 24kcal), eftersom att både kaffe och citron sägs krympa magsäcken.
önska mig lycka till?!



 


Besöksrekord

Jag är så glad, tittade efter precis, och igår hade jag 19 stycken besökare. Visst, det kanske inte låter så mycket. Men det är så åt helvete mycket mer än vad en fet gris som jag förtjänar. Går jag ner lite mer i vikt kanske mitt besökarantal ökar ännumer? Nej, nu låter jag som en sjuk, besatt människa..

Glad är jag i allafall!

Självkontroll var det, unga dam



Jag borde plugga - men jag är för trött
Jag borde städa akvariet - men det är för jobbigt
Jag borde prata ut med "boyfriend" - men det betyder bara problem
Jag borde träna - men orkar inte göra en ända situps.


Jag borde inte ligga vid datorn - men tycker det är mysigt
Jag borde inte äta mat - men jag gör det i allafall
Jag borde inte äta godis - men det är så gott

Jag är sågrymtjävlaäcklig.

Pankakor. Vet ni vad det är? En salig blandning av ägg. Mjöl. Mjölk. Vet ni vem som åt sånna till lunch idag? Jag. Och inte en utan två stycken. Med sylt. Ett helt berg av äcklig lingon/hallon/jordgubbsylt (dom blandar den i skolan). Hur tänker jag igentligten.. Smal av att äta pankakor?HAHA. Nej, jag är jordens största (läs: fetaste) skämt.

Detta har jag ätit today:
Fruckost:
Lunch: 2 pankakor med sylt! Jag är så himlans jävla fet!
Mellanmål: lightcola, typ 10 saltadechips
Middag: fyra knäckebrödsmackor med ost + grönsaksoppa

Imorgon kan jag glömma mina 49 kg. Kommer ligga på minst 55.
Äckligt äckligt äckligt. Ska ta och göra lite situps nu i allafall, får se hur många det blir.

Pussar
(+ blir så glad varje gång jag får en kommentar, fortsätt med det!)

Matplanering för imorgon


Låt bilden tala för sig själv

Ensam

Känner mig så himla ensam just nu. Jag fryser, och ångesten kommer krypande. Vänner sviker och jag är inte kär i "Boyfriend". Den ända jag har är anorexian, men det är nog bara önsketänkande.
Igentligen har jag ingen alls.


Pratar för mycket

Igår var det fest! Hade riktigt roligt, trots att min "bästa ovänn" var där. (hon satt bara själv i ett hörn och rökte i allafall) Tyvärr blir det så med mig, att jag ibland på fyllan snackar lite för mycket. Ganska mycket för mycket igår skulle jag vilja påstå. Har igentligen ingen aning om vad som ploppade ur min mun, men ordet anorexi använde jag ett antal gånger. Kommer troligtvis behöva äta i skolan nu, eftersom att alla kommer ha koll på mig. Kanske räcker det om jag tar mat som jag petar i, utan att äta? Måste lära mig att hålla tyst ibland bara!



Brännde i allafall en hel del kcal igår på dansglovet. Hoppas dom togut dom jag fick i mig från alkoholen..

rökare VS rökfri

Visste ni, att man bränner 10%
mer som rökere? Värt en
tankeställare tycker jag!

Bad boyfriend köpa ett
paket till mig nu i allafall

Dom pratar om mig

Jag tog ett bad idag, och när jag klev upp hörde jag att dom satt och pratade ganska lågt. Om mig. Dom sa att jag hade blivit magrare (haha jovisst ..) och en massa sånt. Jag har för fan inte blivit ett dugg smalare, snarare tvärt om.. Men men, för att bevisa för dom att jag inte fallti in i gamla mönster gick jag ner och åt. En lussebulle. Tre glacerade pepparkakor. Fy fan vad jag är äcklig! Ska inte äta nåt mer today, men ikväll är det ju fest, ja, ni förstår vad jag menar.. Fan jävla helvete också!



kcal i vanlig mat per 100 g

Äpple = 52 kcal per 100 g

Juice = 40 kcal per  100 g

Tuggumi = 5 kcal per bit

Apelsin = 54 kcal per 100 g

Avokado = 169 kcal per 100 g

Banan = 104 kcal per 100 g

Ljus choklad = 550 kcal per 100 g

Mörk choklad = 545 kcal per 100 g

Clementin = 50 kcal per 100 g

Vindruva = 80 kcal per 100 g

Fetaost = 215 kcal per 100 g

Fruktyougurt 3% fet = 95 kcal per 100 g

Fiskpinnar = 193 kcal er 100 g

Glass sorbet = 133 kcal per 100 g

Grape frukt = 38 kcal per 100 g

Gurka = 16 kcal per 100 g

Honungsmelon = 33 kcal per 100 g

Huvudsallad = 18 kcal per 100 g

Isbergssallad = 14 kcal per 100 g

Kaffe = 2 kcal per 100 g

Gravad lax = 179 kcal per 100 g

Majskolv = 101 kcal per 100 g

Makaroner = 135 kcal per 100 g

Mandarin = 50 kcal per 100 g

Mandelmassa = 470 kcal per 100 g

Mango = 74 kcal per 100 g

Mariekex = 450 kcal per 100 g

Morot = 41 kcal per 100 g

Pannkaka = 200 kcal per 100 g

Potatis = 80 kcal per 100 g

Chips = 520 kcal per 100 g

Socker = 405 kcal per 100 g

Te = 1 kcal per 100 g

Ägg = 147 kcal per 100 g


-

Jag hatar min kropp, för den är fet.
Jag hatar mig själv för att det är mitt fel.

Jag är äcklig&fet!

Fy fan vad jag är äcklig. Fy fan vad jag är tjock. Seriöst. Jag orkar inte längre gå runt som en jävla gris och bara ätaätaäta! Men, varför gör jag det då? Hela tiden, varenda timme, minus och sekund? Nej, jag är fan inte ens värld att vara smal, även om jag verkligen försöker.. Godis,chips&glass, hatar er alla!

Matdagbok:
Fruckost: Nada
Lunch: Nada
Mellis: Nada
Middag: Två protioner pastasallad (hjääälp vad mycket!!)
Annat: vart ska jag börja? Ben&jerrys glass, chips+dipp och popcorn nu på kvällen!!!

Det ända bra i det här som jag kan se är att det finns en diet som går ut på att lura kroppen, först äter man ingenting, och sedan jättemycket.. Om jag ligger över 51 kg imorgon, tänker jag inte äta nåt mer. Aldrig!

Fel på statistiken

Är det bara på min bogg det krånglar? Ena stunden har jag haft ett visst antal unika besökare på bloggen, men nästs gång jag kollar mer än 10 unika besökare mindre..? hallå.. jag fattar ingentigt?!

Mat


Vad gör ni när sötsuget börjar ts över, eller hungern blir alltför olidlig?
Dricker ni te/vatten (0kcal)?
Eller tuggar ni tuggumi (runt 5 kcal)?
Röker ni (0kcal, men en massa andra gifter!)?


Här är mitt absolut bästa tips; stekt ägg.
Ett ägg innerhåller 95 kcal, varav 80kcal finns i äggulan. Särar man då på äggulan och äggvitan, och bara steker vitan med lite örtsalt och peppar haar du en varm måltid, som består av bara (?) 15 kcal. Ganska bra som fruckost, lunch, mellis och middag. Lev på äggvita helt enkelt!
(om man nu ska äta nåt över huvud taget vill säga..)


Fråga

Kommentar:
Hej! Du när du räknar kcal, räknar du bort träningen om du tränat? Lite nyfiken bara :) Stay strong!
(läs hennes underbara blogg här!)

Svar: Nej det gör jag inte. Jag ser på kcal som man äter och kcal som man förbränner på två helt olika sätt. De kcal som jag äter, är dom som kommer in i min kropp, och sånna vill jag har så få av som möjligt! Så även om jag skulle äta 1000 kcal (usch, skulle aldrig stoppai mig så mycket, men som exempel), och träna bort 1100 kcal så har jag fortfarande ÄTIT 1000 stycken. De kcal som kroppen gör av med ser jag mer som en.. bonus till mig själv? :)

- 0,7 kg

50,5 var vikten i morse. Gått ner 0,7 kg! Antagligen bara vattenvikt, men i allafall..

"Tjockis"/"Fetto"

Blev kallad tjockis idag, eller var det kanske fetto (?) av en av mina bästa kompisar. Smart drag. Du som alltid klagar på att jag är för smal och ofta tvingar mig äta maten i skolan. Och visst, du sa att det var ett skämt, och det var säkert menat så också. Men någonstans måste ju ändå tanken komma ifrån! Jag ska bevisa för dig att, även om du är min bästavän, så har du fel på den punkten.

Snart ska jag vara smalare än Anorexian själv!

Matdagbok

(utvärdering av min planering igår kväll..)

Fruckost: Te (mitt te ligger på 0kcal, kollade upp det idag) och stekt äggvita (15 kcal) = 15 kcal
Lunch: som planerat vattenvattenbaravanligt vatten. = 0kcal
Mellanmål: uteblev = 0kcal
Middag: 1 stor pommes på donken, fy fan, hur kunde jag?? 470 kcal!!!!
Övrigt: 2 tuggumin (10kcal), lite godis bitar ( typ 40 kcal?)

samanlagt: 535 kcal. inte bra alls.

Matplanering

Nej, dehär med att jag ska designa bloggen såhär mitt i natten är ingen bra idé, är totalt oinspirerad helt enkelt..

Med istället kom jag på en bra, mycket bra sak. Nämligen att jag ska planera precis vad jag ska äta en dag i förväg, tror det blir lättare att hålla det då.. Så, här kommer min matdagbok, en dag för tidigt, så kanske borde jag kalla det.. matplanering...?

Fruckost: 1 kopp te (2kcal) + ett stekt ägg (90 kcal) = 92 kcal
Lunch: vatten. massor med vatten! = 0 kcal
Mellanmål: 2 koppar te (4kcal) + ev. 1/2 äpple, om jag måste (32,5 kcal) = 4 kcal (+ev.35, =39,5 kcal)
Middag: där har jag tyvärr inte ett piss att sägatill om.. Men min plan är att ta mycket sallad, tallriken ser full ut, men det är inte alls så farligt mycket kcal.
Annat: max 2 tuggumin (5+5 kcal)

Samamlagt: 106 kcal + ev. 39,5 = 145,5 kcal. och sedan den där jäkla middagen..

utvärdering kommer imorgon!

Anorexia Nervosa

Så, känner mig lite manad att  lägga min kommentar om vad jag tyckte om tv4:as dokumentär om anorexia nervosa. Och ärligt talat vet jag inte vad jag tyckte..? Det känndes mer som om dokumentären gick ut på att berätta hur bra dessa människor som jobbade med barnen var, istället för att gå in mer på sjukdommen i sig.. Men Naomi var tuff, önskar att jag var lika strong!

Såg ni dokumentären?
och i så fall, vad tyckte ni?

Nej, nu ska jag försöka fåklar designen till bloggen, blir aldrig riktigt nöjd! :/ kramar

I made it!

Juste, jag glömde berätta! Jag vågade ta hål i öra idag, och inte bara ett, utan två stycken!
Visserligen, höll alla mina 3 kompisar jag var med i mig, och efteråt satt jag och darra i flera minuter...
Men fortfarande, jag klarade det!


Såhär ser mina öron ut nu!

TV

Ni glömmer väll inte bort att titta på dokumentären om barn med anorexi?
Ikväll klockan 22:40 (-23:40) på Tv4!

Proana?


Är jag verkligen proana? Det är en fråga jag ställt mig massor av gånger idag. Ibland blir svaret ja, ibland nej. Det jag tillslut kommigt fram till är att, ja jag är proana. Fast endast när det gäller mig själv. Jag vill inte verva massa fler unga tjejer att göra som jag, nej verkligen inte! Derimot vill jag själv bli smalare,gå ner i vikt. Är man verkligen proana då?

frukost + dagsplaner


Frukosten idag blev lite annurlunda, haha! Två koppar te, med två glacerade pepparkakor. Jaja, såfort jag är klar här framför datorn ska jag STÄDA huset åt mamma. Jag fattar inte varför igentligen? Hon har tvingat mig att lova att jag ska göra det, och i morse väckte hon mig på min sista lovdag, klockan 9 genom att skrika att jag inte fick låna hennes smink. Okeej, jag vet. Hon har bett mig att inte ta det, men måste hon för det skrika åt mig på morgonen, dra av mig täcket och stå i mitt rum tills jag har klätt på mig. Och efter det förväntar hon sig att jag ska damsuga hela huset.. vi får väll se!

Annars ska jag och mina kompisar ses hemma hos mig för att äta lunch (tror det blir.. typ tonfisksallad kanske?) för att sedan ge oss ut på stan. Ska försöka hitta ett par jeans och ta ett hål till i örat. kanske. Men min sprut/når fobi är inte att leka med så vi får se. kanske ballar jag ut..


Ha en bra dag i allafall!

vikt




51,2 visade vågen.
-för mycket, alldeles för mycket!
om två veckor ska jag väga 48, som mest!


matdagbok igår+idag

Igår: igår gick allt till en början väldigt bra, när tolvslaget paserade hade jag fortfrande bara ätit 200-300 kcal, men när vi sedan satte på en film och dukade fram chips,godis och dipp kunde jag inte hålla mig längre. jag borde ha gått och lagt mig vid 12 helt enkelt.

Idag: badbadbad! vaknade vid 2 så fruckost och lunch lyckades jag smita undan, men istället blev det macka och mjölk+flingor till mellanmål. detta hade varit okej om jag inte efter det hade ätit godis och druckigt en smoothie på väg hem. toppat med middag och tillhörande efträtt. tur att dehär jävla jullovet snart är över och jag kan gå till baka till mina gamla matvanor!

nu ska jag ta ett bad, och efter kanske jag vågar väga mig. vi får se!

10 andledningar att dissa mat

(Mobilbloggar)
1. Om du äter blir du tjock, därmed oatraktiv.
2. Du slipper riskera att få en massa sjukdomar som tex. Diabetes och fetma om du inte äter.
3. Mat kostar en massa pengar som du kan lägga på andra saker, typ kläder och smink.
4. Det tar tid att tillaga och äta, tid du skulle kunna träna, plugga med mera på istället.
5. Socker förstör tänderna.
6. Hur kul är det att behöva köpa nya jeans för att man inte lyckas knäppa dom gamla?
7. Personer som inte äter visar på en bra självdiceplin och att dom kan kontrolera sig själva.
8.en underviktig person slipper ångesten för att väga sig och visaupp sig på stranden.
9.du behöver inte tänka på dina feta lår, eller stora mage om du är underviktig.
10. Alla älskar en smal person.

vacker, vackrare, anorexia


fruckost

Godmorgon alla! Vaken nu, och ska strax ge mig iväg hemifrån, utan någon fruckost i magen. Det är farligt dedär med att inte äta fruckost, risken att man senare underdagen småäter blir så himlans mycket större. Men jag sk klara det, jag ska bortse maten ur mitt liv, och om jag faller för frestelserna så får jag väll spy eller nåt.. Måste gå ner i vikt!


kommer åka iväg på en liten resa ikväll, kommer hem på tisdagnatt/kväll. Detta gör att mina möjligheter att blogga inte riktigt är som vanligt, men jag ska försöka updatera via mobilen!


design

Så, nu har jag hållt på hela natten, och sisådär halva designen är klar! Blev helt okej tycker jag, som har gått från att inte ha kunnat någontling om htlm-koder och bloggdesign till att ha designat min egna blogg, på bara en dag!

Nej nu ska jag sova, imorgon är en ny dag, som förhoppningsvis mestadels kommer bestå av isbitar och te!

FET


- har precis ätit, väntar nu på att ångesten ska hinna ifatt mig...

vacker smärta




anorexia, kom och ta mig
kylner och söv mig
krossa mina revben
låt mig känna smärta
men framförallt,
snälla anorexia gör mig smal






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0