visdomsord


Förhoppningsvis blir morgondagen i allafall inte fullt så usel som denhär.
Ska försöka kila in en sväng på gymmet, typ mellan 5&6, om jag hinner vill säga.

Ska i allafall krypa till kojs nu kramar <3

fråga



Om ni läser min blogg, vad skulle ni säga att jag då är?

Fet
Tjock
Ätstörd
Bulimatisk (har bulimi)
Anorextisk (jag? vilket skämt!)
Normal
Sorjlig
Jättefet

puss/ -

-

Hetsat. 6 totilla bröd med guacamole (tänk typ, en avokado) och lite majs. Två rutor choklad. Stoppat fingrarna i halsen, men det ända som kom då var tårar. Hur mycket jag än försökte. Jag som redan hade ätit mat för 3 dagar minst. Jag är så ledssen, sårad. och äcklig. Vet inte vart jag ska ta vägen.



jag önskar verkligen att jag sågut såhär. snälla snälla, jag måste bli smal, orkar inte leva kvar i min fetto kropp. Ångest.

Rädd för canser och dåligt minne...

Jag är rädd. Mitt minne är borta. I helgen när jag vaknade frågade min kompis vad vägen som ligger bredvid vägen jag bor på heter och det stod helt still. Jag visste vilken bokstav den började på, det var allt. Det var så himlans läskigt, eftersom att jag har bott här hela mitt liv, och vetat den gatans namn sen ca. 4 års ålder.

Några dagar senare skulle jag baka, och när jag sedan skulle ställa tillbaka sockret visste jag inte vart det skulle vara. Det slutade med att jag stoppade det i brödlådan. Hallå? Vem har socker och bröd tillsammans? Så himla läskigt!

Jag har även börjat få små "black outer", typ. Första gången i söndags, när jag skulle gå över gatan. Helt plötsligt blev allt suddigt och det kändes som om mitt huvud var fyllt med luft. Det läskigaste av allt var att jag "såg" mig själv. Jag gick där och lyssnade på musik brevid min kropp. Det tog säkert bara några sekunder, för när jag "vaknade" var jag fortfarande kvar på gatan, men ändå. Antagligen de längsta sekundrna i mitt liv.

jag fattar ingenting. Varför blir det såhär? Jag tror ärligt talat att jag har fått canser, kanske en tumör i hjärnan. Ska prata med mamma sen tror jag..


matdagbok:



Fruckost
: en lingongrova (macka) med smör + ost. (spydde upp litegran senare)
Lunch: -
Mellanmål
: 1 matsked mellanmjölk, 1 matsked fullkornsavregryn, 4 torkade persikor
Middag: pasta med vegetarisk qournfärs
Övrigt: 1/2 "hästsko bakelse" och ca. 1/3 av någon annan mystisk bakelse. 2 koppar te

fyfanvadjagäräcklig!

Ett exempel på en lyckad morgon

Jag vaknar av att en sur mamma står och skriker åt mig.
Jag rycks upp ur sängen av en förbannad pappa.
Jag försökter ställa mig i duschen men dom tvingar ner mi i köcket.
Tårar.
Äta?
Dom åker innan min macka är klar.
Jag ställer mig i duschen.
Jag sminkar mig.
Mamma kommer tillbaks, ser att jag inte ätit.
Mamma skäller ännumer.
Mer tårar.
Mamma sitter vid bordet tills jag ätit upp.
Ännu mer tårar.
Mamma åker.
Jag frågar mig själv, kommer jag någonsin känna lycka?
Jag går till toaletten och kräks.

Nu ska jag försöka gå till skolan, redan missat första lektionen, och nästa börjar inte förens 10:25.
Har prov då, önska mig lycka till (ironin flödar.)

ge mig sol


Visste ni att man förbränner 39 kcal i timmen, bara av att sola?


yttligare en dag hemma



Godmorgon! det blir en sista dag hemma för min del, både för att jag inte orkar gå till skolan, men också för att jag låter som en kråka när jag pratar. Om en stund kommer min kära bästavän hit, och jag har mer eller mindre lovat att vi ska baka (=PANIK!). Mamma tvingade i mig en semla igår kväll, och jag mår fortfarande dåligt. Och så avslutar vi med det värsta av allt, imorse vägde jag 49,5 kg. Känns som ett hugg i magen.

man ser inget

har tagit en del bilder på mig med datorns webbcamera, som inte är den bästa.. vilket resulterar bilder man inte ser nåt på alls.. (bara fett..) blev så ledssen när jag såg dom att jag inte kan förmå mig att läggaut dom här, men imorgon är en ny dag och då ska jag ta med kameran istället!

det enda jag har att visa just nu är en bit av min rygg, äckligt!
(emelie, musiken verkar ha lagt av, igen. :/ har du tid skulle det vara undebart om du kunde fixa det!)

ang. bilderna

Bilderna på mig kommer, idag eller imorgon, troligtvis idag, om kanske 30 minuter.. vill bara att den nya designen som Emelie fixar ska vara klar då... puss

ni sårar mig

Anonym
vad är det för fel på dig! ärligt när jag sog din header spyde jag fan ta dig jävla ekel jag spyr ta bort din blogg inan jag annmäller den !

Svar: felet på mig är att jag är sjuk. Även om jag inte vill erkänna det för mig själv vet jag det innerst inne. Och det känns hemskt att du hotar att anmälla min blogg. Jag har aldrig sakt att det jag gör är bra, jag berättar bara i min blogg om mitt liv, mitt helvete. Visst ibörjan var den tänkt som en viktminskningsblogg men nej, inte nu längre. Det har gått för långt, och bloggen är det ända jag har kvar. jag bråkar med min familj, mina vänner snackar skit och boyfriend har varit otrogen två gånger. tar jag bort bloggen kommer jag försvinna med den.

Anonym
vad fan är fel åpå dig du får ju bara anndra att hammna i samma situatinon som du själv så jävla dåligt av dig!!!!


Svar: Som sagt, min syn på mat är inte derekt varken normal eller sund. Men jag ser det från mitt perspektiv, och även om jag vill kan jag inte ändra på det. Jag vill verkligen inte att någon ska hamna i min situation, för jag hatar verkligen det liv jag lever, och önska inte ens människan jag hatar mest av allt dehär. Förhoppningsvis inser dem som läser min blogg att dehär livet inte är nåt för dom! det hoppas jag verkligen.



Anonym
asså OMG! du är ju fan dum i huvudet, orka att du skriver va du äter, bara för att du tror att du kommer få status, så jävla äkligt.. de e inte direkt coolt att äta så lite? :s you are disgusting.. ÄCKEL!


Svar: du behöver inte påminna mig om hur äcklig jag är, för det är det första jag tänker på när jag vaknar och det är den tanken jag somnar gråtandes till varje kväll. Och vadå för status? Det finns ingen som kan ge mig status, efter som att ingen i min omgivning vet om att något är fel. Och tro mig, det är inte coolt någonstans att spy tills det kommer blod, eller att inte kunna sitta på en stol för att det gör för ont i rumpan.

Varje dag får jag sånahär kommentarer, och varje gång känns det som om någon hugger mig i magen med en kniv. igen och igen. Vad har jag gjort er? Varför känner ni ett sånt stort behov av att tala om för mig att  jag är äcklig, jag vet redan om det. och jag som precis hade bestämt mig för att dricka en kopp te och äta en halv portion gröt. Fortfarande possetivt inställd till att jag ska försöka äta? Nej.


(alla ni snälla som skriver stöttande kommentarer värmer mig, och jag blir lika förvånad att det finns så snälla människor som verkligen verkar bry sig varje gång. Ni är fler än en som fått mig att gråta och verkligen försöka!)


jag har ätit (läs: jag är fet)

usch, blev hemma idag igen, förkylningen liggerpå som bara den.. tyvärr blir det oftast så att jag äter (i brist på annat att göra?) när jag är hemma, har precis smällt i mig en portion gröt (1 dl. vatten + 1/2 dl. havregryn) ca. 90 kcal. och jag som kände mig så tjock i morse att jag inte skulle äta någonting alls. Helvetes jävla skit, jag skulle inte höja ett ögonbryn om jag helt plötsligt skulle förvandlas till en fet gris. Äckligt!

 

(juste, det går att lämna önskemål om bilderna fram tills halv 5-5..)

vad vill ni se?



Hade igentligen tänkt ta dedär (äckligt efterfrågade) bilderna på mig nu,
men sen tänkte jag efter och kom på att jag vet inte vad det är ni vill se..

är det min rygg?
mage, frammifrån, eller sidan?
hals och nyckelben?
låren?
armarna?


och sedan derekt till nästa fråga! ska jag försöka se så smal, eller tjock ut som möjligt?

Gah!

ni vill att jag ska söka hjälp?!



Svart till:
Anonym
Sök hjälp! Du är så jävla självisk, tänk på alla tjejer som läser det du skriver. När du skriver att du är tjock och väger typ ingenting. Jag som väger 53 får mig att känna mig tjock, tänk då dem som har ätstörningar. Du är på väg åt helt fel håll. Hoppas du vaknar upp ur din lilla värld innan det är försent!

H
Jag blir så jävla ledsen när jag läser igenom din blogg.. Varför? Som någon skrev i en annan komentar, har man under 18.5 i BMI är man underviktig. Det är så sorgligt.. Jag vill verkligen hjälpa dig, även fast jag inte känner dig överhuvudtaget. Du måste förstå att ingenting, absolut INGENTING kommer lösa sig bara för att du bantar ner dig. Jag vet att "du är vacker som du är" inte hjälper, men du borde verkligen fundera över det. Jag får ont i hjärtat av att läsa din blogg. Sök hjälp snälla du, du är en stark tjej. Kämpa emot det här!

(och alla ni andra som sägeråt mig att söka hjälp..)

Mitt svar:
Vet ni, jag har redan behandlats för ätstöringar en gång, för ca. ett år sedan. Och att bli behandlad var så mycket värre än att bara ha ätstörningar. Jag fick ett matchema som sa på mig precis vad och vilken tid jag skulle äta. Så även om klockan var åtta en lördagsmorogn var jag tvungen att gå upp och äta. Även om jag inte var hungrig igen sen vid tio var jag tvungen att äta fil och en fruk. Jag fick inte läggaupp min mat (lunch,middag) själv på tallriken och jag kunde varken sova eller äta borta pga. detta.

och inte nog med det, människorna som "behandlade" mig var rena idioter. Skulle vi beställa tid en fredagseftermiddag då jag inte kunde, och utalade mig om det tittade dom på mig med en blick som sa "vart fick du luft ifrån" för att sedan fräsa (inför mina föräldrar) att det minsan inte spelade någon roll, för det var ändå inte mig utan mina föräldrar dom pratade med, jag skulle bara rätta mig efter vad som sades.


Så nej, även om jag skulle drabbas av ätstörningar igen, så skulle jag aldrig någonsin mer låta nårgon (varken från SCÄ där jag "behandlades" eller någon annan klinik) försöka hjälpa mig. Aldrig.


funderar på att baka...


hitills har jag inte ätit någonting, men tanken på att baka maränger jag inte lämna mig ifred.. räknar ut att i receptet på maränger som jag har innerhåller ca. 460 kcal, a way to much! jaja, vi får se hur det blir, hur som helst måste jag plugga lite so och no först, och dricka en kopp te, i förhoppning om att sötsuget ska lämna mig ifred!


sick


blev hemma från the school idag, mår to bad i halsen och mentalt. tvyärr.

igår var första gången på länge som jag inte spydde, även detta pga. min hals


moí

Många frågar om jag kan lägga in bilder och så på mig.
Det ska jag fixa, kanske inte idag, men någon gång under veckan kanske. Det känns jobbigt att behöva visa upp det jag skäms över mest av allt. men jag ska göra ett försök att ta lite bilder.


vad har jag gjort för att behöva leva i dehär helvetet?

jag tvingar mig själv att spy. Antagligen för ofta

förrgår: en gång
igår: en gång
hitills idag: två gånger

Varför?

Utvärdering

(bild går inte att ladda upp, kommer senare)

Fruckost: -
Lunch:-
Middag: en 1/4 dl ris
Övrigt: 1 gjungelvrål (en godis, inte påse!) och 1 lekerol

Motion: en timmas skridsoåkning

Allt har kännts så bra idag och jag är okej nöjd med maten (=nästan ingen ångest)
en bra dag helt enkelt. puss

helt okej dag!

haha, vi hade vikarie tre av fyra lektioner idag. och jag åstakom ingenting vettigt under skoldagen som varade mellan klockan nio och tre. slå den ni! ;) efter det var jag barnvakt och tjänade lite money, och nu sitter jag här hemma och pysslar med gymnasieval. Går någon av bloggens läsare i nåt underbart bra gumnasium som ligger runt stockholm så får man gärna tipsa mig! Annars har jag inte gjort så mycket köpt födelsedags present till mammsen som fyller år snart och lapat i mig en massa te! menmen, hörs om en stund, puss!

(så, nu äntligen har jag skrivit bloggens första inlägg som inte innerhåller  någonting om mat!)

ha en bra dag!



Idag är en ny dag, med nya mål, och dagens mål är att inte äta någontling alls
Önska mig lycka till, och ha en bra dag! tänker på er hela tiden, puss!

Ni har tills fredag på er att ställa frågor, i vilket inlägg som helst!


utvärdering av gårdagen

Igår åt jag potatisbullar (min favoriträtt igentligen ville jag äta tjugo stycken, minst. men det gjorde jag inte, och idag är jag jävligt glad för det) och såfanåthelvetesmycket godis. Jag tränade mig av med -200 kcal och imorse vägde jag 49,9.


ni behöver inte tala om för mig att jag är en idiot

Vet ni, läser jag mellan raderna på era kommentarer får jag det till ungefär

"Fyfan vad du är äcklig som vill bli smal. Fortsätt vara fet istället, du är en jävla idiot och ingen tycker om dig! Fast igentligen är det grymt synd om dig, eftersom att du inte riktigt är klar i huvudet.."

(detta gäller såklart inte allas kommentarer, vissa vet hur man ska stötta och peppa på rätt sätt, men långt ifrån alla)

Ni behöver verkligen inte tala om för mig att jag är äcklig. eller en idiot. eller bara allmänt dum i huvet. Det är inte det att jag inte tar åt mig, för det gör jag. Saken är bara den att sakerna ni säger till mig går jag endå och tänker på 23 av 24 timmar av dygnet.

you don't know me...

...bloggen känns så otroligt opersonlig, handlar inte alls om mig, utan bara om vad jag äter.

Så har ni några frågor om vem/hur jag är eller nåt om mina ätstörningar (varför jämt detta återkommande ämne..?) så ska ni veta att jag är öppen för att svara så bra som jag kan. Vill att ni läsare ska få en bild av hur jag är.
Frågestund helt enkelt..

badar med rakblad



Tog mig ett bad. Kände att jag behövde tvätta mig, typ skrubba bort all äcklig smuts som säkert finns på min äckliga kropp. Mellan fettvalkarna typ..  tyvärr märkte jag inte att en rakhyvel åkte ner i badkaret och så okänslig är jag att jag inte känner hur den har gjort en jävla massa hål på min hud. Rygen, rumpan benet.. men nu gör det ont och svider satmycket.. allt på grund av mitt feta jag.

äckligt



fyfan för dig mamma.
Hon hade köpt med sig semlor hem och gjorde jättegod middag.
jaja, hörs senare, ska spy nu förstår ni :/

Matintag

Fruckost: -
Lunch: -
Mellanmål: en äggvita (15kcal)
Middag: Vet inte, men nåt kommer jag tvingas äta

Övrigt: 1 godis, ca 10 kcal

äckligt.

känner ni mig?


Vad skulle ni säga om jag la upp en bild på migsjälv, och ni insåg att jag var en av era kompisar?
Eller om ni läste min blogg och förstod vem jag var?
Hemska tanke...

jag orkar inte leva

Jag orkar verkligen inte dethär. Vill bara bort från allt. Mina "kompisar", min klass, ja allting. Vill bara tunnas ut. Till ett smalt streck, för om jag gör det kanske ingen ser mig och jag slutar finnas. Och finns jag inte, har ni ingen att såra. Måste gå ner, även fast jag inte vill...

min klass ger mig motivation

Andlidningen till att jag inte har updaterat är att jag har kunnat äta. Utan fetto känslan och utan ångesten. Godis, pommes,cola, brownies.. ni fattar. Men idag har vi vart och åkt skidor i romme och på bussen påväg hem är alla (såklart) jävligt packade. Vi var tre klasser som åkte tillsammans, samanlagt runt 50 pers, men det är bara min klass som syns och hörs.

Min klass är uppygd såhär:
- jag och mina två bästa kompisar. (vi är sammanlagt sex tjejer i vår skola som umgås och festar tillsammans, tre går i ena klassen och tre i en av de andra.) Det är oss som alla igentligen gillar, vi är trevliga, har ett bra liv och (mina två kompisar) "vi" är grymt snygga.

- typ 4 eller 5 tjejer som luktar svett och inte pratar alls

- 2 (igentligen 3, men dom bråkar) tjejer som knarkar, skriker och är allmänt elaka. Alla hatar dom, men ingen vågar säga det till dom. (ex. på jympan, en av dessa 2/3 tjejer bråkar med en annan tjej och då sular "den elaka tjejen" en fotboll i tjejen som hon bråkade meds kompis huvud så att hon får gå hem.)

-2 normala och snälla tjejer

- killarna som är allmänt omogna, och fula (5st. är kära i mig hahahah!)


Hur som helst så har dom här två elakare tjejerna suttit längst bak i bussen och skrikit hora mm till oss i ca. 3h (vi hörde iof. inget för vi lyssnade på superhög mysik och myste med killar) och till mig har dom uppenbarligen skrikit nåt speciellt elakt, bara det att jag inte vet vad.

Min motivation till att bli frisk är hur som helst helt borta. Jag ska inte äta på en vecka.

minus mamma = smalt liv

Varför varför varför ska mamma lägga sig i alltinG? Varför måste hon åka och köpa två paket ben & jerrys och massa godis som efträtt till familjen? VARFÖR skrattar hon åt mig när jag säger nej tack och VARFÖR får hon mig att äta? Ser hon inte att jag är tjock? fet? äcklig? ful? jag är fan tjockast och äckligast i hela jävla stockholm! jag är för lat för att träna och för dum för att hoppa maten? nej morgondagens mål är att inte äta någonting alls under hela dagen, även om jag aldrig kommer lyckas hoppa över middagen.. :( maten förstör min lusta att leva. fan. helvete. jävla. skit.



I think you are fat


Söker man på typ anorexi (kommer inte riktigt ihåg) kommer denhär bilden upp.
Herregud, hon är väll inte smal? eller i allafall inte anorexi smal?
(eller är det bara allmänt fel på min kroppsuppfattning kanske..?)

jag är allmänt irriterande

förlåt för att jag inte uppdaterade igår, och denna gång var det inte blogg.ses fel utan min ångest. Jag åt helt enkelt för mycket och hade för stor ångest för att kunna skriva.

Idag har det gått i allafall lite bättre, hade som mål att inte äta nåt alls, men som vanligt förstörde mummy min plan. så matintaget idag är en macka med smör och ost (fruckost) och wok med ris och qourn (middag). tränade även för första gången på gymmet i eftermiddags, minus 250,1 kcal! :)



Mobilbloggar

Ligger i sängen nu, eftersom att vi 9or har nationella prov imorgon, och då är det ett litet plus om man är något utvilad! Men men... Jag har ätit. För mycket. Jag fattar inte vad jag håller på med, jag lovar ju mig själv om och om igen att INTE äta. Varför gör jag det då? Jag är helt enkelt alldeles för dum, ointligent och tjock. Men imorgon. Då börjar mitt nya jag! Alla kommentarer peppar och hjälper mig nåt otroligt! Puss

vikt

Vägde mig imorse. 49,5 blev det, och med mina 170 cm visar det att jag just nu har ett BMI på runt 17,2.
Besviken.

gjorde en liten lista i mobilen

Kunde inte sova igår, utan grät konstant mellan halv evla och kvart i tre på natten. Andledningen? Jag är tvungen att betala 1000 kr. av min nya skidjacka själv. Lyckligtvis tror jag att jag slipper det nu, men ändå. Så grymt dåligt av mina föräldrar att inte bara ge mig den!

Hur som helst, när mitt liv kändes som värst igår, och jag bara ville dö (peppar peppar ta i trä..) skrev jag en liten lista i anteckningar i min mobil, med saker jag ska försöka förbättra/fixa denna och de närmsta månaderna. Såfort jag känner mig imotiverad kan jag nu ta fram den vart jag än är och peppa mig själv mot ett smalare och lite bättre jag. Ett hett tips!

Såhär ser min lista ut:
Jag lovar:
* sluta småäta
*hoppa fruckost & lunch
* träna 3ggr/vecka
*spy om jag äter
*banta
*bli smal

blogg.se är allmänt irriterande

förlåt för frånvaron till bloggen, jag skämms. men igentligen är det inte mig ni ska klaga på, utan blogg.se. så himlans irriterande, but now i'm back,babies! xxx


såhär, varken mer eller (jo) mindre ska en lagom portion mat se ut.

RSS 2.0